Recomandari si Review-uri pentru pagina de Facebook !

Recomandarile si review-urile pentru paginile de Facebook!

Creand o pagina de Facebook, vei pune la bataie credibilitatea ta si a firmei tale. De unde si importanta de a avea mare grija si de notorietatea ta si de a castiga cat mai repedea increderea utilizatorilor.

Facebook este mai nou cel mai bun instrument comercial, un instrument cheie atunci cand vine vorba despre strategiile de marketing, deoarece este fara indoiala cea mai populara retea sociala. Si totusi, datorita longevitatii, popularitatii si credibilitatii sale, ar trebui sa iti dublezi eforturile pentru a oferi un continut inedit, idei noi, dar si cele mai bune recomandari si review-uri, ceva de nelipsit mai ales daca ai o pagina noua.

Da, este foarte adevarat va internautii care ajung pe pagina ta de Facebook sau cea a afacerii tale, te vor judeca in functie de numarul de like-uri, de recomandari si de reviewuri. Si nu in functie de pertinenta publicatiilor tale.

Ai nevoie deci de recomandari, de review-uri de 5 stele si de pareri doar pozitive pentru a-ti fideliza fanii si pentru ca si ei,la randul lor, sa te recomande. Stiai insa ca acestea se pot cumpara, la cele mai mici preturi, cu textele alese de tine? Cu aceasta strategie, vei avea cea mai buna si mai frumoasa imagine in fata internautilor.

80% dintre consumatori afirma ca sunt mai convinsi si mai increzatori sa cumpere de la un magazin online sau de la firma locala daca au citit foarte multe recomandari si reviewuri pozitive pe pagina de Facebook. 72% dintre ei afirma ca au tot atata incredere in parerile consumatorilor cata au si in recomandarile celor apropiati. Deci recomandarile
sau recenziile se pot transforma in cel mai puternic instrument pentru a stimula o eventuala achizitie.

Dar foarte multe firme sunt reticente la ideea de a permite clientilor lor sa isi exprime parerea cu privire la servicii sau la produse, deoarece se tem intr-un fel de reclama negativa.
Aici intra insa cumpararea de recomandari si de review-uri pentru paginile de Facebook la cele mai bune preturi.

Deci trebuie sa privesti reteaua sociala Facebook drept o « trambulina » pentru a castiga in incredere si notorietate. Este o platforma privilegiata pentru dialogul dintre tine si clientii tai. Un dialog care iti va permite sa creezi legaturi, sa instaurezi proximitatea, dar si sa dezvolti capitalul de incredere al clientilor in ceea ce te priveste. O firma care asculta sau tine cont de parerea clientilor sai va fi mereu perceputa in mod pozitiv de catre comunitate.

Facebook este deci cea mai buna retea sociala prin care te poti face cunoscut. Iti permite sa iti prezinti serviciile sau produsele cu propria lor identitate vizuala si descrierea lor, punand in acelasi timp in valoare misiunea si produsele. Atunci cand cineva da Like la pagina ta, face un review sau o recomandare, acesta devine un membru al comunitatii tale si deci si un ambasador al marcii tale.

Daca potentialii clienti vor vedea doar pareri si recomandari pozitive, se va crea o adevarata relatie bazata doar pe incredere.

CUMPARA RECOMANDARI/REVIEW-URI ROMANESTI CU TEXT ALES DE AICI (CLICK)