Instagram in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre aceasta retea sociala.

Instagram in Romania. Statistici & Detalii.

Cu peste 95 de milioane de continuri publicate in fiecare zi, Instagram reprezinta o tribuna exceptionala pentru toti utilizatorii sai.

Inca de la crearea sa, in 2010, Instagram continua sa fie o retea din ce in ce mai populara si mai dezvoltata, devenind chiar cea mai populara retea sociala de pe Web. Toti blogger sau toate persoanele influente au un cont aici.

Iar statisticile sale cele mai impresionante au cu siguranta legatura cu dezvoltarea sa. In anul 2015, pe Instagram erau in jur de 350 de milione de utilizatori lunari activi. In 2017, reteaua sociala seduce peste 800 de milioane de persoane din intreaga lume.

Da, Instagram a devenit un fenomen cultural, cu un trend ascendent din ce in ce mai impresionant, atragand din ce in ce mai multi utilizatori. A reusit chiar sa isi depaseasca rivalii precum Twitter sau Snapchat, fiind foarte apreciata in Romania, mai ales de tineri.

Cum sa faci urmaritori pe Instagram RAPID ? Uite raspunsul.

Dar Instagram este in acelasi timp si o retea sociala foarte folosita si de catre cei care calatoresc pentru a repera locurile mai putin cunoscute.

In Romania, in ianurie 2018, statisticile sunau cam asa:

– useri activi in ianuarie- 359, 806.
– imaginile care au fost postate- 1, 617, 969.
– numarul de videoclipuri postate- 106, 955.
– numarul de comentarii postate- 5, 133, 834.
– numarul de like-uri postate la imagini- 227, 753,272.
– numarul de like-uri postate la videoclipuri- 10,920,349

In luna martie, reteaua sociala a trecut pragul de un milion de utilizatori in Romania. Printre cele mai folosite hashtaguri se numara love, beautiful, romania, fashion, spring, travel sau photography.

Dar statisticile pentru anul 2019 suna cam asa:

– Instagram are un milliard de utilizatori activi pe luna.
– se posteaza in jur de 95 de milioane de fotografii si de videoclipuri pe zi.
– 35% dintre utilizatorii sai sunt adulti. Deci este o retea sociala apreciata mai ales
de tineri sau de adolescenti.
– 60% dintre marci folosesc Instagram.
– utilizatorii dau in jur de 4,2 miliarde de like-uri pe zi.
– 25% dintre videoclipurile de aici sunt spoturi publicitare.
– 50% din textele de aici contin emojiuri.
– in fiecare zi, sunt publicate peste 400 de milioane de story-uri.
– din marcile aflate in top 100% mondial, 90% dintre ele au un cont pe Instagram.

De ce ocupa retelele sociale, precum Instagram sau Facebook un loc atat de important in viata utilizatorilor din Romania? Pentru ca fiinta umana a fost in asa fel conceputa pentru a socializa, indiferent de mijloacele media folosite. Si un lucru e sigur- sa comunicam pe retelele sociale, sa cuoastem oameni noi sau sa ne exprimam gandurile a devenit un lucru esential.

Cu Instagram, utilizatorii din Romania captureaza cele mai frumoase momente din viata lor. Dar le pot si infrumuseta cu ajutorul numeroaselor filtre inainte de a le publica. Instagram da frau liber deci imaginatiei si creativitatii. Utilizatorii pot posta aici cele mai frumoase imagini obtinute. Dar si pe alte retele precum Facebook sau Twitter. Nu e de mirare deci ca este reteaua sociala a anului 2018, dupa unii.

CUMPARA URMARITORI/FOLLOWERS INSTAGRAM LA UN PRET EXCELENT SI LIVRARE RAPIDA!