Cumpără Urmăritori / Followers TikTok, Like-uri si Views !

Vindem cei mai ieftini urmaritori TikTok , Like-uri Video si Vizualizari.

Pachete OFERTA!

Urmaritori TikTok:

Like-uri Videoclip TikTok:

Vizualizari Videoclip TikTok:

Comanda prin :

  • Email : stavarache.george95@gmail.com
  • Numar de telefon/Whatapp : 0751961554

Disponibil 24/24 !!

COMANDA LIKE-URI FACEBOOK ROMANESTI AICI !!

COMANDA VIZUALIZARI YOUTUBE SI ABONATI !!

COMANDA URMARITORI / FOLLOWERS TWITTER AICI!!

 

TikTok este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Cel mai adesea, clipurile au pe fundal fragmente din piese muzicale, pe care protagoniștii cântă ori dansează. Din anumite puncte de vedere, TikTok poate fi privit ca un urmaș al Vine, o altă platformă creativă care a avut o ascensiune rapidă, dar care s-a stins înainte să devină un fenomen global consistent.

TikTok are la bază fosta aplicație Musical.ly. În 2017, compania ByteDance din Beijing a achiziționat cu un miliard de dolari start-up-ul Musical.ly din Shanghai, care avea deja succes internațional și peste 200 de milioane de utilizatori. Mai mult, ByteDance lansase deja în 2016 o aplicație similară pe piața chineză, numită Douyin. Astăzi, există în paralel Douyin în China și TikTok în restul țărilor.

Câți utilizatori TikTok sunt în România?

În vara anului 2018, TikTok declara că a depășit peste 500 de milioane de utilizatori în toată lumea, cei mai mulți fiind activi în China, firește. Fenomenul era deja global. La final de februarie 2019, firma de research Senso Tower a anunțat într-un post pe blog că TikTok a fost descărcată de un miliard de ori până la finalul lui 2018. Nu vorbim, desigur, de un miliard de utilizatori unici, însă numărul ăsta și creșterea explozivă a numărului de downloads ne țin atenți la acest fenomen. Iată un alt motiv pentru care un marketer ar trebui să știe de TikTok.